2η Αγωνιστική ανδρικής ομάδας Μπάσκετ
Με ήττα ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ανδρική μας ομάδα μπάσκετ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α. Ανδρών, καθώς η 1η αγωνιστική είχε αναβληθεί. Στην αναμέτρηση που διεξήχθη την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Βασίλης Φειδάς», η ομάδα μας ηττήθηκε από τον Πήγασο Κορυδαλλού, ένα από τα φαβορί για την άνοδο, με σκορ 76-89.
Η ομάδα μας μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση, παρουσιάζοντας ιδιαίτερα παραγωγικό πρόσωπο στην επίθεση. Οι δύο ομάδες διατήρησαν υψηλό ρυθμό, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται 28-26 υπέρ της ομάδας μας. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η έντονη αμυντική πίεση των φιλοξενούμενων δυσκόλεψε τις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας μας, δίνοντας στον Πήγασο την ευκαιρία να ανατρέψει το σκορ και να προηγηθεί στο ημίχρονο με 46-50.
Στην επανάληψη, η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει, ανεβάζοντας την ένταση στην άμυνα. Ωστόσο, τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να διατηρήσουν το προβάδισμά τους, με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται 63-67.
Στο τέταρτο και καθοριστικό δεκάλεπτο, οι βεβιασμένες επιλογές στην επίθεση και τα αμυντικά λάθη της ομάδας μας έδωσαν την ευκαιρία στους έμπειρους αθλητές του Πήγασου να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες μας και να διευρύνουν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα, διαμορφώνοντας το τελικό 76-89.
Από την ομάδα μας ξεχώρισαν ο Κατσικάκης με 21 (3) και ο Μουσέτης με 17 (4). Από την ομάδα του Πήγασου Κορυδαλλού, πρώτος σκόρερ ήταν ο Χριστοδουλόπουλος με 24 (3), ενώ ο Τριανταφυλίδης με 12.
Η ομάδα μας στρέφει πλέον την προσοχή της στην επόμενη αναμέτρηση, απέναντι στον Εθνικό Πειραιά, με στόχο την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Διαιτητές: Δελαγραμμάτικας, Αυγερινός, Αφεντούλης
Δεκάλεπτα: 28-26, 46-50, 63-67, 76-89
Α.Ο. Βουλιαγμένης (Σουργιάς): Τσακίρης 3(1), Παπαδόπουλος , Παναγής 12, Παπαδάκης 10(1), Χολέβας 4, Αλεξάνδρου 5, Μουσέτης 17(4), Φακλής 2, Κατσικάκης 21(3), Σπανάκης, Ασλανίδης, Παπαδάτος 2
Πήγασος Κορυδαλού (Κουκιάς): Ζαχαριάδης 2, Αρμανίδης 10(1), Χριστοδουλόπουλος 24(3), Μανιάτης 11(1), Τριανταφυλλίδης 12, Ραλλάκης 8(1), Καραγιαννίδης 5, Σκουμής 8, Καραβανάς 9(1).

