25 Φεβρουαρίου 2024
Αθλητικός Όμιλος Βουλιαγμένης

Αθλητικός Όμιλος Βουλιαγμένης

Ο Αθλητικός Όμιλος Βουλιαγμένης είναι ένα αθλητικό σωματείο που ιδρύθηκε το 1972 στην Βουλιαγμένη.

Δρώμενα

Κοπή Πίτας Αθλητικού Ομίλου Βουλιαγμένης 2020

Μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, στην κατάμεστη από τοπικούς φορείς, αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και  γονείς, αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Βουλιαγμένης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, η τελετή κοπής πίτας του Α.Ο.Βουλιαγμένης.

Ο Ισμαήλος Νίκος αναλαμβάνοντας χρέη συντονιστή της τελετής, αρχικά καλωσόρισε ονομαστικά όλους τους επισήμους και στην συνέχεια όσους μας έκαναν την τιμή να παρευρεθούν.

Ο Ισμαήλος Νίκος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. Βουλιαγμένης και συντονιστής της εκδήλωσης.

Δίνοντας μία άλλη πνοή στην όλη διαδικασία, εξήρε τον λόγο για τον οποίο είναι ενεργό μέλος της Διοίκησης του Ομίλου. Ο λόγος αυτός, δεν είναι άλλος, από την αγάπη τους προς τους αθλητές-αθλήτριες των ακαδημιών μας, θέλοντας επίσης να τους δει να προοδεύουν σε όλους τους τομείς.

Στην συνέχεια κάλεσε για χαιρετισμό τον Πρόεδρο του Ομίλου μας Ασλανίδη Ιωάννη, ο οποίος καλωσόρισε και ευχαρίστησε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, όλους όσους έκαναν την τιμή να παρευρεθούν στη φετινή ιδιαίτερη, όπως την αποκάλεσε, κοπή πίτας.

Την χαρακτήρισε ιδιαίτερη, καθώς φέτος η τελετή, ήταν αφιερωμένη σε αυτούς για τους οποίους σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο μοχθεί τα τρία τελευταία χρόνια. Στους αθλητές των ακαδημιών μας.

Τόνισε ότι στα τρία χρόνια διοίκησης του Ομίλου, έχουν ήδη μπει οι βάσεις ώστε ο Α.Ο.Βουλιαγμένης να γίνει όπως πολλοί τον ονειρευόμαστε. Ένας όμιλος πρότυπο.

Ανέφερε πως σε μία κοινωνία που αλλάζει προς το χειρότερο, καθώς τείνουν να χαθούν αξίες όπως ο Σεβασμός και η Οικογένεια, η προσπάθεια του Ομίλου είναι να δώσει στους 450 αθλητές του, τα εφόδια εκείνα, που θα τους κάνουν πρώτα χρήσιμους ανθρώπους στην κοινωνία. Τρανό παράδειγμα της επιτυχίας των προσπαθειών μας, η σημερινή βράβευση 16 αθλητών αθλητριών, που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Δεν παρέλειψε για άλλη μία φορά να αναφέρει, την απόλυτη στήριξη του Δήμου, του ΟΑΠΠΑ και των  Τεχνικών  Υπηρεσιών, που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχαν οι όμορφες εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης και δεν θα ήταν δυνατή η ομαλή λειτουργία του Ομίλου.

Εγκαταστάσεις που ακόμη χρήζουν βελτίωσης καθώς είναι σε προγραμματισμό η αντικατάσταση της περίφραξης του γηπέδου ποδοσφαίρου και η ανακατασκευή των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ τένις και βόλεϊ και σε στάδιο μελέτης εφαρμογής, ο νέος φωτισμός του γηπέδου ποδοσφαίρου και η κατασκευή ενός διπλού μπαλονιού που θα στεγάσει 2 γήπεδα μπάσκετ.   

Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στο Διοικητικό Συμβούλιο για την άψογη συνεργασία, τους χορηγούς του ομίλου μας και ειδικότερα τον κ. Μαρτίνο Θανάση, που στέκεται πάντα, αρωγός δίπλα μας.

Κλείνοντας ευχήθηκε στους προπονητές, στους αθλητές, στους γονείς τους και σε όλους τους παρευρισκόμενους, ένα 2020 με υγεία και πολλές προσωπικές επιτυχίες.

Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Βουλιαγμένης, Ασλανίδης Ιωάννης.

Συνεχίζοντας τους χαιρετισμούς ο κ. Ισμαήλος, κάλεσε τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Κωνσταντέλλο Γρηγόρη, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο μας, για τα καλά του λόγια, αναφέρθηκε στην απόλυτη στήριξη του Δήμου τα 6 χρόνια που είναι Δήμαρχος.

Ειδικότερα ανέφερε ότι για τις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης, έχουν δαπανηθεί περίπου 1.000.000 € σε έργα υποδομής, καθώς αυτές χρήζανε ολικής ανακατασκευής.

Υποσχέθηκε, την υλοποίηση όλων των έργων, που ανέφερε ο Πρόεδρος του Α.Ο.Βουλιαγμένης, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα με μοναδικό εμπόδιο αυτών, νομικά κολλήματα, καθώς τα χρήματα ήδη υπάρχουν.

Ευχήθηκε σε όλους υγεία και πρότεινε ο Όμιλος να αλλάξει τα χρώματα του σε κόκκινα λαμβάνοντας αυτόματα αρνητική απάντηση από όλους τους παρευρισκομένους.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Κωνσταντέλος Γρηγόρης.

Τελειώνοντας τους χαιρετισμούς ο κ. Ισμαήλος κάλεσε τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α., Γιαρένη Δημήτρη ο οποίος επισήμανε πως είναι πάντα χαρά του να βρίσκεται σε αθλητικές εκδηλώσεις του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ιδιαίτερα του Α.Ο. Βουλιαγμένης. Εξήρε το έργο του Δημάρχου, για την αρτιότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων και των τριών ομάδων του Δήμου καθώς και την αμέριστη προσφορά του κ. Θανάση Μαρτίνου στην τοπική κοινωνία αποκαλώντας τον μάλιστα “Άγιο Αθανάσιο Μαρτίνο”.

Χαρακτήρισε και εκείνος την τελετή ιδιαίτερη, καθώς είχε την ευκαιρία να παρευρίσκεται στην βράβευση ενός αθλητή πρότυπο, όχι μόνο εντός αλλά και εκτός γηπέδων, αποτελώντας παράδειγμα καλού οικογενειάρχη και ανθρώπου, του Βασίλη Σπανούλη.

ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΝΑ.Α. Γιαρένης Δημήτρης.

Η τελετή συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις που είχαν προγραμματιστεί.

Πρώτα έγινε η βράβευση ενός ανθρώπου που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία και ειδικότερα στον Α.Ο.Βουλιαγμένης, τον κ. Μαρτίνο Θανάση.

Ο κ. Ισμαήλος κάλεσε τον Παγώνη Γιώργο, Διευθυντή Χορηγιών της ΑΜΚΕ Αιγέας να έρθει να παραλάβει την τιμητική πλακέτα. Την βράβευση έκανε η Γενική Γραμματέας του Ομίλου μας, Χρυσούλη Φωτεινή.

Ο κ. Παγώνης Γεώργιος παραλαμβάνει εκ μέρους του κ. Μαρτίνου Θανάση τιμητική πλακέτα από την Γενική Γραμματέα του Ομίλου Χρυσούλη Φωτεινή.

Ακολούθησε η βράβευση ενός αθλητή πρότυπο, ενός αθλητή παράδειγμα προς μίμηση, ενός αθλητή που έσπασε επάξια το ρεκόρ του πρώτου σκόρερ στην ιστορία της Euroleague, του Σπανούλη Βασίλη.

Την βράβευση έκανε ο κ. Ασλανίδης Ιωάννης αναφέροντας πώς είναι τιμή για τον Όμιλος μας να έχει στην οικογένεια του τον αθλητή πρότυπο Σπανούλη αλλά και τον σωστό οικογενειάρχη και γονέα. Για αυτό και μόνο αξίζει το χειροκρότημα όλων μας.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου βραβεύει τον Σπανούλη Βασίλη

Ο Σπανούλης Βασίλης αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την τιμή που του έκαναν, αναφέρθηκε στο όμορφο περιβάλλον που υπάρχει στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης που κάνει ευχάριστη την άθληση των παιδιών. Ευχήθηκε σε όλους υγεία και μία καλή αθλητική χρονιά.

Ο Σπανούλης Βασίλης απευθύνει χαιρετισμό.

Ακολούθησε η βράβευση με αλφαβητική σειρά 11 αθλητών και 4 αθλητριών του Ομίλου μας, που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και 1 αθλήτριας σε πανεπιστήμιο του Εξωτερικού. Αναλυτικά :

 • Του Αναγνώστου Στέφανου, αθλητή μας του τμήματος Μπάσκετ, που εισήχθη στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, την βράβευση του οποίου έκανε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Κωνσταντέλλος Γρηγόρης.
Ο Δήμαρχος Κωνσταντέλλος Γρηγόρης βραβεύει τον αθλητή μας Αναγνώστου Στέφανο
 • Της Αργυρού Αγγελικής, αθλήτρια μας του τμήματος Βόλεϊ, που εισήχθη στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, την βράβευση της οποίας έκανε o Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Παπαμιχαήλ Βασίλειος.
 • Του Δέδε Παναγιώτη, αθλητή μας του τμήματος Μπάσκετ, που εισήχθη στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, την βράβευση του οποίου έκανε η Εντεταλμένη Σύμβουλος, Σφήκα Βασιλική.
Η κ. Σφήκα Βασιλική βραβεύει τον αθλητή μας Δέδε Παναγιώτη.
 • Της Ιωαννίδου Χριστίνας, αθλήτρια μας του τμήματος Βόλεϊ, που εισήχθη στην σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, την βράβευση της οποίας έκανε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Γεωργιάκος Δημήτριος.  
Ο κ. Γεωργιάκος Δημήτριος βραβεύει την αθλήτρια μας Ιωαννίδου Χριστίνα.
 • Του Καβουρίνου Ιωάννη, αθλητή μας του τμήματος Μπάσκετ, που εισήχθη στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, την βράβευση του οποίου έκανε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολίτη Όλγα- Άρτεμις.
Η κ. Πολίτη Όλγα- Άρτεμις βραβεύει τον αθλητή μας Καβουρίνο Ιωάννη.
 • Της Καβουρίνου Όλγας, αθλήτρια μας του τμήματος Βόλεϊ, που εισήχθη στο τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, την βράβευση της οποίας έκανε η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Βάρης, Αντωνίου Ασπασία.
Η κ. Αντωνίου Ασπασία βραβεύει την αθλήτρια μας Καβουρίνου Όλγα.
 • Του Κουριανίδη Ιάσωνα, αθλητή μας του τμήματος Μπάσκετ, που εισήχθη στην σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, την βράβευση του οποίου έκανε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος, Ελευθερίου Σωτήριος.
Ο κ. Ελευθερίου Σωτήριος βραβεύει τον αθλητή μας Κουριανίδη Ιάσωνα.
 • Του Κυριάκου Γεώργιου, αθλητή μας του τμήματος Μπάσκετ, που εισήχθη στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, την βράβευση του οποίου έκανε το μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Βούλας, Λαμπροπούλου Μυρτώ
Η κ. Λαμπροπούλου Μυρτώ βράβευει τον αθλητή μας Κυριάκο Γεώργιο
 • Της Λαβασά Δάφνης που εισήχθη με υποτροφία στο τμήμα Νομικής των Πολιτικών Επιστημών του University of Miami.
 • Του Λουκή Χρήστου, αθλητή μας του τμήματος Ποδοσφαίρου, που εισήχθη στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, την βράβευση του οποίου έκανε το μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Βούλας, Χριστοδούλου Χατζηστεφάνου Ζωή.
Η κ. Χριστοδούλου Χατζηστεφάνου Ζωή βραβεύει τον αθλητή μας Λουκή Χρήστο.
 • Του Πασχίδη Χρήστου αθλητή μας του τμήματος Μπάσκετ, που εισήχθη στο τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
 • Του Ρούτση Εμμανουήλ αθλητή μας του τμήματος Μπάσκετ, που εισήχθη στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστήμιου Πειραιά.
 • Του Σταμούλη Σπυρίδωνα, αθλητή μας του τμήματος Μπάσκετ, που εισήχθη στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, την βράβευση του οποίου έκανε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Βουλιαγμένης, Κοκολέτσος Γεώργιος.
Ο κ. Κοκολέτσος Γεώργιος βραβεύει τον αθλητή μας Σταμούλη Σπυρίδωνα.
 • Του Σύρκα Έκτορα, αθλητή μας του τμήματος Μπάσκετ, που εισήχθη στην σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, την βράβευση του οποίου έκανε το μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Βουλιαγμένης, Σκουλάξενου Λιάνα.
Η κ. Σκουλάξενου Λιάνα βραβεύει τον αθλητή μας Σύρκα Έκτωρα.
 • Του Τσαβάκου Γρηγόρη, αθλητή μας του τμήματος Μπάσκετ, που εισήχθη στο τμήμα Ναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, την βράβευση του οποίου έκανε το μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Βουλιαγμένης, Νανούρης Νικόλαος.
Ο κ. Νανούρης Νικόλαος Βραβεύει τον αθλητή μας Τσαβάκο Γρηγόριο
 • Της Φεφέ Κατερίνας που εισήχθη στο τμήμα Βιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την βράβευση της οποίας έκανε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΝΑ.Α. Γιαρένης Δημήτριος.
Ο κ. Γιαρένης Δημήτριος βραβεύει την αθλήτρια μας Φεφέ κατερίνα.
Ο Δήμαρχος Κωντσαντέλλος Γρηγόρης και ο Πρόεδρος του Α.Ο.Βουλιαγμένης Ασλανίδης Ιωάννης μαζί με τους βραβευμένους αθλητές και αθλήτριες μας.

Ακολούθησε κλήρωση για ένα δώρο σε έναν αθλητή από τα τμήματα των ακαδημιών μας, με τα δώρα να είναι προσφορά του Α.Ο.Βουλιαγμένης του Sport Cafe στην Γλυφάδα και του Ballasport στον Άλιμο. Τις κληρώσεις έκαναν οι προπονητές του Ομίλου μας, μέσα σε μία ενθουσιώδη ατμόσφαιρα δίνοντας μεγάλη χαρά στους νικητές.

Η τελετή έκλεισε εθιμοτυπικά με τον Πρόεδρο μας να καλεί τον Πρώτο Πολίτη του χωριού μας όπως ο ίδιος συνηθίζει να αποκαλεί την Βουλιαγμένη, Κωνσταντέλλο Γρηγόρη, να ανέβει και να κόψει μαζί την πίτα με τα υπόλοιπα παρευρισκόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Κωνσταντέλλος Γρηγόρης κόβει την πίτα μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει :

Την Κα Νικηφοράκη Δήμητρα, για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων του Λυκείου Βουλιαγμένης και την Κα Μανώλη Νίκη, Διευθύντρια του ΓΕΛ Βουλιαγμένης , για την φιλοξενία της εκδήλωσής μας στο χώρο του σχολείου.

Τα δύο τιμώμενα πρόσωπα, τον Κο Μαρτίνο Θανάση, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Κο Παγώνη Γεώργιο, Διευθυντή Χορηγιών της ΑΜΚΕ Αιγέας και τον Κο Σπανούλη Βασίλειο.

Μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους :

 • Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Κωνσταντέλλος Γρηγόρης.
 • Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Παπαμιχαήλ Βασίλειος.
 • Οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι κ. Γεωργιάκος Δημήτριος, κ. Ελευθερίου Σωτήριος, κ. Πολίτη Όλγα- Άρτεμις και κ. Σφήκα Βασιλική.
 • Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Κυριακίδης Χάρης.
 • Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Βάρης κ. Αντωνίου Ασπασία.
 • Τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Βούλας κ. Λαμπροπούλου Μυρτώ και κ. Χριστοδούλου- Χατζηστεφάνου Ζωή
 • Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Βουλιαγμένης κ. Κοκολέτσος Γεώργιος,
 • Η Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Βουλιαγμένης κ. Σκουλάξενου Στυλιανή (Λιάνα)
 • Τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Βουλιαγμένης κ. Ασλανίδου Ευθαλία, κ. Κακογιαννάκος Δημήτριος και  κ. Νανούρης Νικόλαος.
 • Ο Ειδικός Σύμβουλος κ. Κρέζος Νικόλαος.
 • Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΝΑ.Α. κ. Γιαρένης Δημήτριος
 • Ο Πρόεδρος των Διαιτητών της Ε.Π.Σ.ΝΑ.Α. κ. Κόνιαρης Πέτρος.
Τα βραβεία των αθλητών και αθλητριών μας που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Τα βραβεία Τιμής Ένεκεν του κ. Μαρτίνου Θανάση και κ. Σπανούλη Βασίλη.
Οι επίσημοι καλεσμένοι.
Η κατάμεστη αίθουσα του Λυκείου Βουλιαγμένης.
Επίτιμοι καλεσμένοι στο αίθριο του Λυκείου
Η πίτα του Ομίλου μας
Close Popup

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική μας.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

Όταν επισκέπτεστε κάποιον ιστότοπο, μπορεί να αποθηκεύσει ή να ανακτήσει πληροφορίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας, κυρίως με τη μορφή cookie. Ελέγξτε τις προσωπικές σας υπηρεσίες για τα cookies εδώ.

Με αυτά τα cookies συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες ώστε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.

Google Analytics
Με τα παρακάτω cookies συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες χρηστών ώστε να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και πιο ουσιαστική εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπό μας.
 • _ga
 • _gid
 • _gat

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες
Open Privacy settings